Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να επαναλάβει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας του 2018, αλλά γνωρίζει πως το έργο της είναι δύσκολος με τον ΡέιΚουαν Γκρέι να μιλά πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να σημειώνει πως πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί, ενώ περιμένει και την ενέργεια του κόσμου.
Αναλυτικά
«Νιώθουμε καλά, θεωρώ πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και το τελευταίο διάστημα έχουμε πάρει κάποιες πολύ καλές νίκες. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας. Προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε πρώτα το αυριανό παιχνίδι, όλες οι ομάδες που βρίσκονται εδώ είναι πραγματικά καλές.
Όλοι είναι ικανοί να κερδίσουν, αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να το απολαύσουμε. Είμαι ενθουσιασμένος με τον κόσμο της ΑΕΚ, είναι σπουδαίοι και ανυπομονώ να μας δώσουν και πάλι ενέργεια. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους και περιμένω να είναι και πάλι εδώ για να μας υποστηρίξουν».