26.9 C
Athens
Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025

Γερμανία: Η Ρεάλ «έκοψε» τον Κράμερ από το Ευρωμπάσκετ

Ο Ντέιβιντ Κράμερ δεν θα συμμετέχει στο Ευρωμπάσκετ με την Γερμανία, όπως επιβεβαίωσε η ομοσπονδία των πρωταθλητών Κόσμου. Η Ρεάλ έδωσε το τελικό «όχι» λόγω μικροτραυματισμού. 

Ο νέος γκαρντ των Μαδριλένων είχε έναν μυϊκό τραυματισμό πρόσφατα και ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να μην του επιτρέψει να εκπροσωπήσει την χώρα του στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ. Η προετοιμασία της Γερμανίας συνεχίζεται με 13 παίκτες.

Έτσι, ο Άλεξ Μουμπρού θα στερηθεί τις ικανότητες του Κράμερ που έχει κυρίως στο σουτ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Ο Ντέιβιντ Κράμερ είχε προγραμματιστεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της ομάδας μας. Τώρα πρέπει να αναπληρώσουμε την απουσία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και προσωπικά λυπάμαι πολύ γι' αυτόν - άξιζε να είναι μέρος αυτής της ομάδας ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ