14.9 C
Athens
Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025

G-League: Το σήκωσαν οι Στόκτον Κινγκς (vids)

Οι Στόκτον Κινγκς κατέκτησαν τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα της G-League, κάνοντας την ανατροπή στους τελικούς απέναντι στους Οσιόλα Μάτζικ.

Οι «βασιλιάδες» έχασαν το πρώτο ματς, αλλά κέρδισαν τα επόμενα δύο και αναδείχθηκαν πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους, από το 2008 οπότε ιδρύθηκαν. Στον τελευταίο τελικό, στη «Silver Spurs Arena», επιβλήθηκαν με 118-110 της ομάδας της Φλόριντα, η οποία είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2021.

Ο Μέισον Τζόουνς με 19π., τρία ριμπάουντ και δεκατρείς ασίστ αναδείχθηκε MVP, ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ντέξτερ Ντένις με 23π., συν έξι ριμπάουντ, κι άλλους 21π. και δεκατρία ριμπάουντ είχε ο Άιζακ Τζόουνς. «Διπλός» με 22π. και δώδεκα ριμπάουντ ήταν και ο Τέρι Τέιλορ.

Ο Ίθαν Τόμπσον με 28π. και πέντε ριμπάουντ, ο Μάιρον Γκάρντνερ που έκανε double double με 20π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, ο Τζαβόντε Σμαρτ με επίσης 20π. και ο Μακ Μακ Κλανγκ με 11π. και πέντε ασίστ ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ