Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (23/5) τη Μονακό στον ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκας και ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για την αναμέτρηση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:
«Είναι ένα διαφορετικό φορμάτ (από το ΝΒΑ). Στο τέλος είναι μπάσκετ και είναι το καλύτερο μέρος της σεζόν. Παίζεις κόντρα στους καλύτερους και θα είναι διασκεδαστικό.
Θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε ως ομάδα γιατί είναι ομαδικό το άθλημα. Δεν μπορώ να σας πω για το σκάουτινγκ και ποιον… θα μαρκάρω.
Βγήκαμε πρώτοι στην κανονική περίοδο, είχαμε επιτυχίες, παίξαμε καλό μπάσκετ, οπότε γιατί να αλλάξουμε… Θα προσπαθήσουμε πιο δυνατά αύριο. Εκτιμούμε που οι φίλαθλοι ήρθαν εδώ μαζί μας για να μας στηρίξουν. Είναι η ψυχή της ομάδας και ελπίζω να τα καταφέρουμε και για αυτούς».