29.4 C
Athens
Τρίτη, 12 Αυγούστου, 2025

Φινλανδία-Βέλγιο 92-74: Νέα «όργια» Μάρκανεν, σταμάτησε στους 31 αυτήν τη φορά (vid)

Άλλη μια εύκολη νίκη πήρε η Φινλανδία στα φιλικά της, καθώς επικράτησε (92-74) για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ημερών του Βελγίου, με τον Λάουρι Μάρκανεν να συνεχίζει τα... όργια!

Συγκεκριμένα, ο σταρ της «αγέλης λύκων» ήταν για άλλο ένα βράδυ απίθανος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 31 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, μια εμφάνιση που έρχεται ως συνέχεια της προηγούμενης απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, όπου τότε είχε «γράψει» 48 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής!

Όσον αφορά τα «λιοντάρια», πρώτος σκόρερ ήταν ο Χανς Φαν Φάιν με 15 πόντους (5/13 σουτ), 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ακολουθούμενος από τους Λεκόμτ (13 πόντοι) και Μπακό (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Σάσου Σάλιν, καθώς συμπλήρωσε 15 χρόνια παρουσίας με την Εθνική Φινλανδίας, φτάνοντας με αυτό το ματς τις 150 συμμετοχές με το εθνόσημο. Και ήταν εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 17 πόντους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Susijengi (@susijengi)

Υπενθυμίζεται ότι η Φινλανδία διοργανώνει τον 2ο όμιλο του φετινού Eurobasket, στο οποίο βρίσκεται μαζί με Γερμανία, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Μεγάλη Βρετανία και Σουηδία. Από την άλλη, το Βέλγιο θα αγωνιστεί στο 4ο γκρουπ, που θα διεξαχθεί στο Κατόβιτσε, με αντιπάλους τις Γαλλία, Σλοβενία, Πολωνία (οικοδέσποινα), Ισραήλ και Ισλανδία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ