Final Four: Εντυπωσιακό σόου με χορογραφία πριν την έναρξη (pics)
Εντυπωσιακή ήταν η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ λίγο πριν από το τζάμπολ του μεγάλου τελικού, με ένα φαντασμαγορικό σόου και χορογραφία που ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη.
Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Final Four της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, το ΟΑΚΑ φόρεσε τα… γιορτινά του με ένα εντυπωσιακό pregame show.
Το πρόγραμμα πριν από το τζάμπολ περιλάμβανε φαντασμαγορική χορογραφία, μουσική και εντυπωσιακά εφέ, με το κατάμεστο γήπεδο να συμμετέχει στη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε πριν από τη μεγάλη μάχη για την κορυφή της Ευρώπης.
Οι φίλαθλοι στις εξέδρες αποθέωσαν το σόου, με την εικόνα στο ΟΑΚΑ να θυμίζει πραγματική μπασκετική γιορτή λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι.
Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σόου πριν την έναρξη:

