Η Φενέρμπαχτσε νίκησε άνετα 88-70 τη Μονακό στην Κωνσταντινούπολη για την 30η αγωνιστική της EuroLeague και έφτασε τις 9 σερί νίκες παραμένοντας άνετη κι ωραία στην κορυφή.
Tough @Bcolson_35 😤
— EuroLeague (@EuroLeague) March 5, 2026
4 threes & counting…@FBBasketbol https://t.co/KmeV5eyl7h pic.twitter.com/7TvRnpy1Z6
Αύξησε κι άλλο την απόσταση της από τις υπόλοιπες ομάδες το σύνολο του Γιασικεβίτσιους και βρίσκεται πλέον στο ρεκόρ στην πρώτη θέση, βάζοντας πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας. Στο η ομάδα του Σπανούλη.
THT with the STEAL and the DUNK! 🫣@Thortontucker #MotorolaMagicMoment @Moto | @FBBasketbol pic.twitter.com/14A5AvBnps
— EuroLeague (@EuroLeague) March 5, 2026
Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα τον πρώτο λόγο στον αγώνα και επέβαλαν τον ρυθμό τους, έχοντας 10/28 τρίποντα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Φενέρ πάτησε... το γκάζι και ξέφυγε με διαφορά 15+ πόντων. Κορυφαίος ο Χόρτον-Τάκερ με 28 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Κόλσον ακολούθησε με 14 πόντους ενώ ο Μπάλντγουιν ήταν κομβικός με πλούσια στατιστική 10 πόντων, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.








