Στο ισπανικό clasico η Ρεάλ υποδέχθηκε στη Μαδρίτη τη Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και με επιθετική πολυφωνία έφτασε σε μια σημαντική νίκη με 96-91.
Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Τσους Ματέο ανέβηκε στο 14-13, ενώ οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στο αντίστοιχο ρεκόρ.
Για τους νικητές, τέσσερις παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μάριο Χεζόνια με 19.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχθηκε στο Βελιγράδι τη Φενέρμπαχτσε και έκανε μια πολύ μεγάλη έκπληξη αφού με πρωταγωνιστή τον Ρομάν Σόρκιν επικράτησε εύκολα με 94-76.
Έτσι, η ομάδα του Όντεντ Κάτας ανέβηκε στο 7-20, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 17-9.
Roman Sorkin beats the buzzer!🚨@MaccabiTLVBC #MotorolaMagicMoments I @Moto pic.twitter.com/cHmQt8BNPL
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 27, 2025
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Ρομάν Σόρκιν με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ 18 πρόσθεσε ο Χασιέλ Ριβέρο.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ