Η Φενέρμπαχτσε αντιμετώπισε στο Μόναχο τη Μπάγερν για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα επικράτησε με 89-77. Έτσι ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην τρίτη θέση οριστικά.
Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τερμάτισε στην 2η θέση με 23-11, ενώ οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στο 19-15.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις με 24 πόντους και 5 ασίστ, ενώ από 11 πρόσθεσαν οι Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, Έρικ ΜακΚόλουμ, Νικολό Μέλι και Ουέιντ Μπάλντουιν.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ
Στο γαλλικό ντέρμπι, η Μονακό αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βιλερμπάν και με πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς έφτασε σε μια δύσκολη θέση με 83-79. Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βγήκε 4η και θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα play offs.
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο 21-13, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 13-21.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Μάικ Τζέιμς με 20 πόντους και 7 ασίστ, ενώ 16 πρόσθεσε ο Τζόρνταν Λόιντ.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ