19.2 C
Athens
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου, 2025

EuroCup (4η Αγ.): «Απόδραση» με Μπράουν η Μπεσίκτας, «πρώτη» για Νεπτούνας, εύκολα η Χάποελ

Η Μπεσίκτας νίκησε 101-99 την Ουλμ στη Γερμανία και πήρε στο νήμα ένα μεγάλο ντέρμπι που μετετράπη σε «θρίλερ» στα τελευταία λεπτά. Ο Μπράουν έβαλε buzzer beater.  Η Νεπτούνας επικράτησε 97-88 της Χάμπουργκ Τάουερς και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό EuroCup στην έδρα της με εξαιρετική εμφάνιση του Ταρόλις.

Η Μπεσίκτας πήρε τη ματσάρα των 200 πόντων κόντρα στην Ουλμ και έκανε το 3-1, κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 30-16 στο τέταρτο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Αλιμπίγεβιτς έκανε την ανατροπή ευστοχώντας σε 12 τρίποντα. 

Ο Μπράουν είχε 19 πόντους, 5 ριμπάουντς και 4 ασίστς. Κομβικός για την Μπεσίκτας ήταν και ο Μόργκαν με 15 πόντους. Από πλευράς Ουλμ, οι 25 πόντοι του Λέντλαμ δεν ήταν αρκετοί, ο οποίος πρόσθεσε στη στατιστική του 7 ριμπάουντς και 5 ασίστς.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν από νωρίς κόντρα στους Γερμανούς και ανέκτησε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο, κρατώντας το μέχρι το τέλος της αναμέτρησης μέχρι τη λήξη του αγώνα. Η ομάδα του Πετράουσκας πήρε μία δύσκολη νίκη σε ένα ματς που η διαφορά δεν ξέφυγε πάνω από τους 11 πόντους. 

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ταρόλις ο οποίος έβαλε 20 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντς. Ο Πατσεβίτσιους έκανε το double double με 11 πόντους και 10 ριμπάουντς ενώ ο Λόμαζς πρόσθεσε 16 πόντους. 

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ πήρε μία άνετη νίκη με 86-69 της Σλασκ Βρότσλαβ και έκανε το 2-2 στον πρώτο όμιλο του EuroCup με τον Χάρπερ να βάζει 20 πόντους. Η ομάδα του Αλόν έκανε ένα επιμέρους σκορ 31-13 στην δεύτερη περίοδο, μετατρέποντας το δεύτερο ημίχρονο σε διαδικαστικά λεπτά. Ο Κάρινγκτον ακολούθησε με 12 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ