Επέστρεψε στη Καλλιθέα για τον Έσπερο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος διαδεχόμενος τον Νάσο Χούμπαυλη.
Ο έμπειρος προπονητής, που αποχώρησε τη Δευτέρα (24/11) από το Αιγάλεω, αναλαμβάνει να καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση στη νέα του ομάδα, που βρίσκεται στο 1-6 στον 2ο όμιλο της National League 1.
Το basketa.gr με ρεπορτάζ του σας είχε ενημερώσει για τη συμφωνία.
Αναλυτικά:
«𝗖𝗢𝗔𝗖𝗛, 𝝟𝝖𝝠𝝮𝝨 𝝚𝝥𝝚𝝨𝝩𝝦𝝚𝝭𝝚𝝨 𝝨𝝩𝝤𝝢 𝝚𝝨𝝥𝝚𝝦𝝤 𝝡𝝖𝝨
Η διοίκηση του Έσπερου Καλλιθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Με βασικό κριτήριο την ανάγκη για έναν άνθρωπο που γνωρίζει σε βάθος τον σύλλογο και τις απαιτήσεις του, αλλά και με δεδομένη την εμπειρία και τις ικανότητες του Coach, ο Έσπερος αποφάσισε να του εμπιστευτεί εκ νέου τα «κλειδιά» της ομάδας.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει υπηρετήσει ως Head Coach στους ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα Πατρών, Παγκράτι, ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας, Απόλλωνα Λεμεσού, Τρέπσα, ΕΘΑ, Αγρίνιο, Λεύκιππο Ξάνθης, Νήαρ Ηστ και Αιγάλεω, ενώ έχει διατελέσει assistant coach σε Παναθηναϊκό, Άρη και Εθνική Ελλάδος. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, ο οποίος την περσινή σεζόν οδήγησε το Αιγάλεω στην άνοδο στην Elite League και γνωρίζει όσο λίγοι τις απαιτήσεις των εθνικών πρωταθλημάτων.
Καλωσορίζουμε τον Coach «σπίτι του» και ευχόμαστε η συνεργασία μας να είναι μακρά και γεμάτη επιτυχίες!
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέφερε:
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Έσπερο Καλλιθέας, έναν ιστορικό σύλλογο με όραμα και φιλοδοξίες και θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον Πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Μοσχόπουλο για την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά. Σίγουρα η κατάσταση και η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Είμαστε όμως εδώ για να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεδομένα η προσπάθεια μας θέλει χρόνο, προκειμένου οι παίκτες να αφομοιώσουν την φιλοσοφία μου, είμαι αισιόδοξος όμως ότι στο τέλος της σεζόν θα τα καταφέρουμε».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.








