Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 91-79 τη Μονακό στην 11η αγωνιστική της EuroLeague στην «καυτή» έδρα του Βελιγραδίου και επέστρεψε στις νίκες με καθοριστικούς Ντόμπριτς και "διπλό" ΜακΚιντάιρ.
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ομπράντοβιτς που έκανε ένα...διάλειμμα στο Ντουμπάι και ανέβηκε στο 8-3 ρεκόρ, στέλνοντας τους Μονεγάσκους στο 6-5.
DOBR3C. pic.twitter.com/A1DuuTZ6PW
— EuroLeague (@EuroLeague) November 13, 2025
Με 0/2 κλείνει την επίσκεψη της στα Βαλκάνια η ομάδα του Σπανούλη καθώς ηττήθηκε και δύο ημέρες πριν στην Παρτιζάν, αφήνοντας στη μέση μία ανατροπή 22 πόντων.
He wants it.#EveryGameMatters pic.twitter.com/Z0FX60BLGp
— EuroLeague (@EuroLeague) November 13, 2025
Ο Ερυθρός Αστέρας το έβλεπε σαν...βαρέλι και είχε 12/18 τρίποντα και τον Ντόμπριτς να έχει 4/5 σαν το παλιό καλό...κρασί και συνολικά έβαλε 22 πόντους. Ο Μπάτλερ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου με 20 πόντους. Double double έκανε ο ΜακΚιντάρι με 12 πόντους και 10 ασίστς.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.








