Ερυθρός Αστέρας: Ευχαρίστησε κι αποχαιρέτησε τον Μίλερ-Μάκινταϊρ
Ο Ερυθρός Αστέρας αποχαιρέτησε τον Κόντι Μίλερ-Μάικινταϊρ και παράλληλα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.
Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου την περασμένη διετία και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με την εξαιρετική του παρουσία.
Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο πλευρές φέρεται ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα.
Μάλιστα μετά το τέλος των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας, οι τελευταίοι φρόντισαν να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στο κλαμπ και να τον αποχαιρετήσουν.
Στο μήνυμά τους ανέφεραν:
«Ο μέχρι πρότινος πρώτος σκόρερ μας Κόντι Μίλερ-ΜακΚιντάιρ δεν θα φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα την επόμενη σεζόν.
Με τα ερυθρόλευκα πέρασε δύο σεζόν και έπαιξε 132 αγώνες.
Ο Ερυθρός Αστέρας εύχεται πολλή υγεία, ευτυχία και αθλητικές επιτυχίες στον Κόντι στην συνέχεια της καριέρας του.
Ευχαριστούμε, Κόντι Μίλερ-ΜακΚιντάιρ!».
Наш досадашњи првотимац Коди Милер Мекинтајер неће наредне сезоне носити дрес КК Црвена звезда Меридианбет. У црвено-белом дресу је провео две сезоне и одиграо је 132 утакмице.
КК Црвена звезда Меридианбет жели пуно здравља, среће и спортских успеха Кодију у наставку његове… pic.twitter.com/wemqoSA4Ws
— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) June 1, 2026