Σε κίνηση ενίσχυσης προχώρησε ο Ερμής Αργυρούπολης που συμφώνησε με τον Πανερυθραϊκό ώστε να αποκτήσει με μορφή δανεισμού ως το τέλος της χρονιάς τον Παναγιώτη Παπαζώτο (1,97 – 20 ετών).
Στην ως τώρα πορεία του στην Elite League είχε 1,7 πόντους και 1,6 ριμπάουντ σε 7 αγώνες.
Αναλυτικά:
«Ο Ερμής συνεχίζοντας την προσπάθειά του για ενίσχυση της ομάδας, ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού γκαρντ, Παναγιώτη Παπαζώτου.
Ο Παπαζώτου, είναι 19 χρονών, 1,93 και αποκτήθηκε από τον Πανερυθραϊκό με δανεισμό. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στη χώρα μας, έχοντας κληθεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και πέρυσι αγωνίστηκε με διπλό δελτίο στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν.
Επίσης έχει κατακτήσει πρωτάθλημα παίδων στην ΕΣΚΑ, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των Εφήβων και την 6η θέση στο πρωτάθλημα Rising Stars της ΕΟΚ. Έχει καταγράψει συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Elite League και είναι ο εκλεκτός του coach Ιμπραημάκη για τη θέση του γκαρντ, με δεδομένη και την πολύ έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
Καλώς ήρθες Παναγιώτη! Ευχόμαστε να είσαι υγιής και να μείνεις στον σύλλογό μας για αρκετό καιρό ακόμα!».








