16.1 C
Athens
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025

Elite League (Pts, Rebs, Ast – 11η Αγ.): Άνετος στη κορυφή ο Άντερτον, πρώτη για Βίκτορ και Τζιβελέκα, ξανά στη πρώτη θέση ο Κόης

Νέες αλλαγές στους βασικούς στατιστικούς πίνακες στην Elite League μετά και την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής.

Ο μοναδικός που δείχνει να μην έχει ιδιαίτερο ανταγωνισμό είναι ο Τζάρετ Άντερτον του Παπάγου που έφτασε τους 234 πόντους απέχοντας 41 πόντους από τον Ντάριλ Μπάκνς των Μαχητών.

Στα ριμπάουντ προσπέρασε για πρώτη φορά ο Κρεγκ Βίκτορ του Πανερυθραϊκού, φτάνοντας στα 91 και αποκτώντας και απόσταση οκτώ ριμπάουντ από τον Κάμρον Ρις του Πρωτέα Βούλας.

Στις ασίστ δυο παίκτες βρίσκονται στη κορυφή, και αν για τον Παναγιώτη Κόη του Πρωτέα Βούλας η εν λόγω θέση αποτελεί κανονικότητα, σε αυτή ανέβηκε ο Γιάννης Τζιβελέκας της Δάφνης που έχει ανεβάσει κατακόρυφα των απόδοση του. Και οι δυο έχουν 69 ασίστ.

Αναλυτικά οι πίνακες:

Πόντοι

1.Τζάρετ Άντερτον (Evertech Παπάγου) 234

2.Ντάριλ Μπανκς (Μαχητές Πειραματικό) 193

3.Λέσλι Βάρνερ (Κόροιβος Αμαλιάδας) 191

4.Τεράν Πέτεγουεϊ (Πρωτέας Βούλας) 184

5.Αριστοτέλης Σωτηρίου (ΝΕ Μεγαρίδος) 183

Ριμπάουντ

1.Κρεγκ Βίκτορ (Πανερυθραϊκός) 91

2.Κάμρον Ρις (Πρωτέας Βούλας) 83

3.Κάλεμπ Σκοτ (Evertech Παπάγου) 80

4.Παναγιώτης Φιλιππάκος (Δάφνη) 75

5.Γιώργος Νώτης (Μαχητές Πειραματικό) 73

Ασίστ

1.Ιωάννης Τζιβελέκας (Δάφνη) 69

2.Παναγιώτης Κόης (Πρωτέας Βούλας) 69

3.Ορφέας Στασινός (Λαύριο Boderm) 66

4.Κωνσταντίνος Μπιλάλης (Evertech Παπάγου) 60

5.Απόστολος Νικολαΐδης (Πανερυθραϊκός) 51



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ