Μια δυνατή μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ελευθερούπολη που συμφώνησε με τον Διογένη Γοργόνη (1,95 – 27 ετών).
Ο 27χρονος γκαρντ μόνο άγνωστος δεν είναι στην ομάδα καθώς αγωνίστηκε σε αυτή για δυο συνεχόμενες σεζόν (2019-2021), ενώ πέρυσι αποτέλεσε μέλος του Βίκου Ιωαννίνων.
Με την ομάδα της Ηπείρου είχε μια γεμάτη χρονιά με 7,8 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 24 αγώνες.
Αναλυτικά:
«Τρίτη και… φαρμακερή
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Διογένη Γοργόνη
Ο Γοργόνης , ξεκίνησε το μπάσκετ στην Καβάλα αλλά και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Από εκεί το 2014-15 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας και στην Basket League όπως και στην Εθνική Νέων.
Σπουδαία χρονιά έκανε τη σεζόν 2021-22 με τον ΓΣΕ στην Elite League επίσης, όπου είχε 27 λεπτά συμμετοχής σε 31 παιχνίδια με 11,4 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ.
Στον ΓΣΕ αγωνίστηκε και την περίοδο 2019-2020 πριν μετακομίσει στα Χανιά.
Επίσης αγωνίστηκε στις ομάδες του Περιστερίου, της Δάφνης Δαφνίου, του Ψυχικού, του Ηρακλή και της Δόξας Λευκάδας. Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην ομάδα του ΒΙΚΟΥ Ιωαννίνων.
Είναι 27 χρονών και έχει ύψος 1, 95».