Η Ελευθερούπολη συνεχίζει στο σχεδιασμό της για την νέα σεζόν στην National League 1, αποκτώντας και τον Λεωνίδα Ντίνο (1,96 - 25 ετών).
Ο 25χρονος γκαρντ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του, καθώς θα βρίσκεται στην ομάδα του νομού Καβάλας, μετά σπό μια τετραετία στον Πανσερραϊκό, και τη περσινή σεζόν στον Βίκο Ιωαννίνων στην Elite League (1,5 π. - 13 παιχνίδια).
Εκτός από τη περιφερειακή γραμμή η Ελευθερούπολη ενίσχυσε και τη ρακέτα της βάζοντας ασε αυτή τον Λούκα Τσούκ (2,12 - 22 ετών). Ο 22χρονος σέντερ αποτελεί γιο του Νεμάνια Τσουκ που άφησε το αποτύπωμα του στην Ελλάδα έχοντας αγωνιστεί Πιερικό Αρχέλαο, Ιωνικό ΝΦ, Ηλυσιακό, Περιστέρι και Απόλλων Πάτρας.
Ο Λούκα από τη πλευρά του ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Πιερικό Αρχέλαο και στη συνέχεια βρέθηκε σε προγράμματα υποδομών της Σερβίας, αγωνιζόμενος με συνέπεια στις ηλικιακές κατηγορίες U17 και U19 του Βελιγραδίου. Ακολούθησε η εμπείρια στις Η.Π.Α, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για 5 παιχνίδια στην 2MLS της Σερβίας με την KK Kiik (1,4 π.).
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:
«Νέος παίκτης ο Λεωνίδας Ντίνος.
Ο Θεσσαλός Λεωνίδας Ντίνος, έρχεται στην οικογένεια του ΓΣΕ. 24 χρονών, 1,96 ύψος.
Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον ΒΙΚΟ Ιωαννίνων.
Ξεκίνησε την καριέρα του, στον ΓΣ Φαρσάλων. Στη συνέχεια μεταγράφηκε Στη ΧΑΝΘ. Πριν τον ΒΙΚΟ αγωνίστηκε για μια τετραετία στον Πανσερραικό.
Λεωνίδα καλώς ήρθες στην Ελευθερούπολη και στον ΓΣΕ
-Λούκα Τσουκ, 22 ετών, 2,12 ύψος