Διαθέσιμο από 18 Φεβρουαρίου μέσω της πλατφόρμας του Netlix το ντοκιμαντέρ για το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.
«Το Παρκέ των Χρυσών» όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά («Court of the Gold» ο επίσημος διεθνής τίτλος) αποτελείται από έξι 45λεπτα επεισόδια. Η μίνι σειρά δείχνει αρκετά πλάνα από τις Εθνικές ομάδες των ΗΠΑ, Καναδά, Σερβίας καθώς και της διοργανώτριας Γαλλίας. Επιπλέον, ο πάλαι πρόεδρος των ΗΠΑ και γνωστός φίλαθλος του μπάσκετ, Μπαράκ Ομπάμα, παραχώρησε μια συνέντευξη για το άθλημα.
Μάλιστα, στις 30 Αυγούστου Ο «ασημένιος» με την Εθνική Γαλλίας, Εβάν Φουρνιέ, είχε δηλώσει μέσω ποσταρίσματος στο X ότι οι κάμερες του Netflix τους ακολουθούσαν παντού και ότι δεν γνωρίζει τι πραγματικά θα δείξουν στο κοινό.
Franchement je sais pas ce quils vont montrer au public mais ils nous ont suivi de A à Z. Meme les dingueries lol https://t.co/YigVUIIrmP
— Evan Fournier (@EvanFourmizz) August 30, 2024
Anthony Edwards telling President Obama "I'm The Truth" is the most Anthony Edwards thing ever
— Netflix (@netflix) February 19, 2025
📺: court of gold, now playing pic.twitter.com/WsCxnZxcM9
Kevin Durant gets emotional talking about playing in the Olympics. 🙌🙏
— Hoop Central (@TheHoopCentral) February 17, 2025
KD’s love for basketball is unmatched.
(via @netflix)
pic.twitter.com/KQdTuE9MPf