13.5 C
Athens
Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου, 2026

Χολμς: «Ευγνώμων που είμαι πίσω και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα» (vid)

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια με 84-71, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, βλέποντας, μάλιστα, τον Ρισόν Χολμς να πραγματοποιεί μια σπουδαία εμφάνιση.

Ο Αμερικανός σέντερ του «τριφυλλιού» έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα πράσινα, όντας ο MVP της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώνοντάς το με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 24 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!

 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ψηλός της ελληνικής ομάδας έκανε τις δικές του δηλώσεις στη flash interview, στις οποίες αναφέρθηκε στην παρουσία των γονιών του στο γήπεδο, τονίζοντας ότι αυτό λειτουργεί σαν κίνητρο για τον ίδιο. 

 

Αναλυτικά όσα είπε ο 32χρονος σέντερ:

«Είμαι απλά ευγνώμων που είμαι πίσω και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Έπαιζα μπροστά στον πατέρα μου και νιώθω πως βελτιώνεται το παιχνίδι μου. Πρέπει να συνεχίσω να παίζω έτσι».

Για το αν τον βοήθησε η οικογένειά του: «Από τότε που ξεκίνησα να παίζω στα 8 μου χρόνια ήταν στο πλάι μου και με στηρίζουν. Κάθε φορά που τους βλέπω στις κερκίδες είναι τέλεια. Είναι φανατικοί οπαδοί μου. Για εμένα είναι έξτρα κίνητρο. Είναι εξαιρετικό να τους έχω εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ