14.6 C
Athens
Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 2026

Χατζηελευθερίου: «Όλοι στη Μύκονο είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα»

Ο Παναγιώτης Χατζηελευθερίου μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση της Μυκόνου στο πρωτάθλημα απέναντι στην Καρδίτσα (07/03, 16:00) στη Θεσσαλία. 

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου στάθηκε στη σημαντικότητα αυτού του αγώνα, προκειμένου η ομάδα των Κυκλάδων να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει ένας τέλος στο αρνητικό σερί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η διακοπή μας βοήθησε να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε με στόχο όχι μόνο τον αγώνα με την Καρδίτσα, αλλά και για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που τη γνωρίζουμε και μας γνωρίζει, αφού έχουμε παίξει στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Γνωριζόμαστε καλά. Θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, που θα χρειαστεί προσήλωση στην άμυνα και ενέργεια για να κερδίσουμε».

«Πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση αδικεί την Καρδίτσα. Έχει εξαιρετικό προπονητικό τιμ και εξαιρετικό ρόστερ. Ήταν πρωτόγνωρο ότι έπαιξε και στο Basketball Champions League. Λόγω αποστάσεων, αυξημένων υποχρεώσεων, αλλά και κάποιων προβλημάτων τραυματισμών, αντιμετώπισε δυσκολίες στην απόδοσή της. Νομίζω ότι αξίζει περισσότερα».

«Όλη η ομάδα, άπαντες, είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, γίνονται πολλές εκπλήξεις, όπως π.χ. η νίκη του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού. Εμείς δεν έχουμε σωθεί, κυνηγάμε ακόμα τη σωτηρία μας και θα τα δώσουμε όλα σε όλα τα παιχνίδια, για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ