Το κουπόνι της Μεγάλης Τρίτης παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς τρεις ελληνικές ομάδες θα συγκρουστούν με ισάριθμες ισπανικές.
Ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ είναι πολύ δυνατός και δύσκολα θα του αντισταθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Θεωρούμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν αυτό που πρέπει και θα παραμείνουν σε τροχιά κορυφής. Άσος.
Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα μπλέξουμε με ποντάρισμα σε νικητή και θα προτιμήσουμε το Under 170,5.
Τέλος στη «μάχη» της Μπανταλόνα με την ΑΕΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ένωση πάει με τον... αέρα του 1-0 στην έδρα της «Πένια» όμως πρόκειται για δύσκολη πρόκληση. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα είναι πιο «πεινασμένη» και θα κάνουν το 1-1, στέλνοντας τη σειρά πίσω στην Ελλάδα.
Για αποφυγή παρεξηγήσεων πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι είναι διαφορετικό πράγμα η θέληση για κάτι -όλοι οι Έλληνες μπασκετόφιλοι είναι με την Ένωση- και διαφορετικό πράγμα το στοίχημα.
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ
ΜΟΝΟ
Ολυμπιακός - Ρεάλ 1 1,49
ΜΟΝΟ
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός Under 170,5 1,87
ΜΟΝΟ
Μπανταλόνα - ΑΕΚ 1 1,35








