18.1 C
Athens
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου, 2025

Bet: Ψάχνουν υπέρβαση Πανιώνιος και Προμηθέας

Δεν τα καταφέραμε καλά την Τρίτη (21/10), με τις προβλέψεις μας να μην δικαιώνονται. Βέβαια το Under στον Άρη χάθηκε για μισό πόντο όμως αυτό έχει μικρή σημασία.

Σήμερα (22/10) θα ασχοληθούμε ξανά με το Basketball Champions League και το EuroCup. Για το τελευταίο, ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου από την Μπουντούτσνοστ, έχοντας πολύ δύσκολο έργο. Θεωρούμε ότι δύσκολα θα αντέξει και θα ποντάρουμε στον άσο με διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων πόντων.

Για το BCL ο Προμηθέας έχει ταξιδέψει στη Λιθουανία προκειμένου να συγκρουστεί στο Βίλνιους με τη Ρίτας. Οι Πατρινοί ψάχνουν υπέρβαση αι θα πάμε με το διπλό με πλεονέκτημα 12,5 πόντων.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίσαμε μία αναμέτρηση από κάθε διοργάνωση για τη δυάδα μας, ευελπιστώντας ότι θα πάμε ταμείο.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

Μπουντούτσνοστ (-3,5) - Πανιώνιος   1    1,40

ΜΟΝΟ

Ρίτας - Προμηθέας (+12,5)   2    1,44

ΔΥΑΔΑ

Χαϊδελβέργη - Λέγκια   1    1,40

Τρέντο - Τουρκ Τέλεκομ   2   1,70



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ