15.4 C
Athens
Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου, 2026

Bet: Με φόρα στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, ξεσπάει στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός

Θετικό το πρόσημο και το Σάββατο (3/1) στις στοιχηματικές προβλέψεις μας και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε καλά την εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να περάσει νικηφόρα κι από το «σπίτι» του Άρη, αποτελώντας το ξεκάθαρο φαβορί. Θα πάμε με το διπλό με διψήφια διαφορά.

Από εκεί και πέρα στην Αθήνα, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις κόντρα στην Καρδίτσα. Περιμένουμε ξέσπασμα και θα στηρίξουμε τον άσο με 23 ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Στο τρίτο ματς της ημέρας που είναι κρίσιμο για την ουρά, ο Κολοσσός θα υποδεχθεί το Μαρούσι. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το Under 168,5 πόντων λόγω και της σημασίας της συνάντησης.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίσαμε στο παραδοσιακό ευρωπαϊκό μας παρολί, το ντέρμπι της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα όπου θεωρούμε θα κερδίσει η «Βασίλισσα», άλλο ένα παιχνίδι από την Ισπανία, μία «μάχη» στην Ιταλία και τέλος το τουρκικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τη Φενέρμπαχτσε.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

Άρης - Ολυμπιακός (-9,5)   2    1,45

ΜΟΝΟ

Παναθηναϊκός (-22,5) - Καρδίτσα   1    1,90

ΜΟΝΟ

Κολοσσός - Μαρούσι   Under 168,5     1,87

ΤΕΤΡΑΔΑ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα   1   1,40

Χιρόνα - Μπιλμπάο   1    1,70

Καντού - Ντερτόνα   2   1,62

Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε   2   2,07



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ