15.4 C
Athens
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Αθηναϊκός: Κινήθηκε γρήγορα με Καράμπελα, στη Προοδευτική ο Σπυρίδωνος

Ο οδυνηρός τραυματισμός του Άλκη Παππά σόκαρε άπαντες στον Αθηναϊκό, αλλά επειδή το πρωτάθλημα συνεχίζεται η ομάδα του Βύρωνα κινήθηκε γρήγορα ώστε να καλύψει το κενό.

Έτσι, συμφώνησε με τον Θάνο Καράμπελα (1,85 – 28 ετών) ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στη Δάφνη Δαφνίου και στη National League 1.

Με την ομάδα του Χαϊδαρίου είχε 5,9 πόντους και 11 εύστοχα τρίποντα, και θα συνεχίσει τη περσινή του "συνήθεια» αλλάζοντας δυο ομάδες μέσα σε μια σεζόν.

Εκτός από την εν λόγω προσθήκη αποχώρησε ο Μάνος Σπυρίδωνος (2,01 – 25 ετών) που αποτελεί νέα προσθήκη για την Προοδευτική, Μάλιστα χθες (22/12) έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη της «Προο» επί του Περάματος, σκοράροντας και 13 πόντους. Με τη ομάδα του Βύρωνα είχε 3,7 πόντους ανά αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ