16.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Νοεμβρίου, 2025

Αταμάν: «Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε με τη σωστή νοοτροπία, καταπληκτικός ο Φαρίντ» (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 82-77 στο «Telekom Center Athens», παραμένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας της GBL μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στο... διαφορετικό πρόσωπο που είχε η ομάδα του σε 1ο και 2ο ημίχρονο, ενώ αποθέωσε και τον Κένεθ Φαρίντ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού:

«Στο πρώτο μέρος... περπατούσαμε. Μείναμε πίσω με 10 πόντους. Στο δεύτερο παίξαμε πιο επιθετική άμυνα και με καλύτερο ρυθμό στην επίθεση, βρήκαμε τρόπους για να νικήσουμε. Δεν ήταν εύκολο μετά από διπλή αγωνιστική στη EuroLeague. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με τη σωστή νοοτροπία».

Για τα σκαμπανεβάσματα που έχει η ομάδα: «Δεν είναι λογικό να παίζουμε έτσι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιζόμαστε σε κάθε κατάσταση. Έχουμε πολλούς παίκτες για να το κάνουμε αυτό. Ο Φαρίντ έχει βοηθήσει πολύ με την επιθετικότητά του, είναι καταπληκτικός σε άμυνα κι επίθεση και ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ