33.1 C
Athens
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025

Αστέρας Αγίου Δημητρίου: Νεανική νότα με Ντόρβα, Μποσγανά, Φέργκιουσον και Μπουρίτη (pic

Σε τέσσερις ακόμη προσθήκες προχώρησε ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου, προσθέτοντας νεανικότητα στο ρόστερ του.

Έτσι αποκτήθηκε ο Αναστάσης Ντόρβας (19 ετών – γκαρντ) που αγωνίζονταν στην Ένωση Αρμενίων, ενώ προέρχεται από τις υποδομές του Πανιωνίου, ο Ερμής Μποσγανάς (19 ετών – φόργουορντ) που βρισκόταν στις υποδομές του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, και ο Στας Φέργκιουσον (1,85 – 19 ετών) που βρισκόταν στις υποδομές της ΑΕΚ.

Επίσης προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα ο 16χρονος Κωνσταντίνος Μπουρίτης.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τρεις ταλαντούχους νεαρούς αθλητές της καλαθοσφαίρισης:

Αναστάσης Ντόρβας

Ερμής Μπόσγανάς

Στας Φέργκιουσον

Οι αθλητές αυτοί έρχονται να ενισχύσουν το αγωνιστικό μας πλάνο και να αποτελέσουν βασικά κομμάτια της ομάδας μας για το παρόν και το μέλλον. Η ένταξή τους στον σύλλογό μας επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να επενδύουμε σε νέα πρόσωπα με δυναμικότητα, ενέργεια και προοπτικές εξέλιξης.

Παράλληλα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την προώθηση του 16χρονου Κωνσταντίνου Μπουρίτη από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα του Αστέρα. Ο Κωνσταντίνος αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα παιδιά της Ακαδημίας μας και είμαστε περήφανοι που κάνει το επόμενο βήμα στο ανδρικό επίπεδο.

Ο σύλλογός μας συνεχίζει με συνέπεια να δίνει χώρο στους νέους, χτίζοντας με υπομονή και επιμονή το μέλλον του μπάσκετ στον Άγιο Δημήτριο.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά – με υγεία, δουλειά και αγάπη για το άθλημα!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @asteras_basket



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ