Για δύο εβδομάδες θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λεάντρο Μπολμάρο ο Έτορε Μεσίνα και η Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα με ανακοίνωσή της σήμερα (19/2) ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηξε ο Αργεντινο-Ιταλός σούτινγ γκαρντ, μετά τον τραυματισμό του στο β΄ μέρος του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας.
Ο Μπολμάρο υπέστη μερική εξάρθρωση στον δεξιό ώμο και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο θα πρέπει να μείνει στα «πιτς» για διάστημα 15 ημερών.
Αυτό σημαίνει πως ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει στον Μπολμάρο για τον εντός έδρας αγώνα με τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, την Πέμπτη (27/2), για την 27η αγωνιστική, ενώ δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο Μιλάνο, στις 6 Μαρτίου, για την 28η αγωνιστική.