Η Ανόρθωση Βόλου συνεχίζει στο σχεδιασμό για την νέα χρονιά στην National League 2, με την ομάδα της Θεσσαλίας να κρατά και τον Τζώρτζη Τερζόπουλο (1,93 - 24 ετών), που παραμένει στις τάξεις της για την νέα της περιπέτεια.
Ο 24χρονος γκαρντ αποκτήθηκε το 2023 από τον Άθλο Αλεξάνδρειας, με τον Κατερινιώτη αθλητή να έχει αγωνιστεί σε Πάνθηρες Κατερίνης και Πιερικό Αρχέλαο.
Εκτός από τη παραπάνω ανενέωση η Ανόρθωση έκανε δικούς και δυο ακόμη αθλητές. Έτσι, στην ομάδα του Βόλου θα αγωνίζεται ο Σάββας Καραγιαννίδης (1,88 - 24 ετών) που πέρυσι γεύτηκε την άνοδο προς τη National League 2 με τη Προσοτσάνη, ενώ έχει εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες.
Επίσης στο ρόστερ εντάχθηκε και ο Νίκος Πνευματικός (19 ετών - γκαρντ) που προέρχεται από τη Λάρισα και έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ και ΑΕΒ Διμηνίου.
Αναλυτικά:
«Η Διοίκηση του Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τζώρτζη Τερζόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να ενισχύει το ρόστερ της ομάδας μας στη νέα πρόκληση της National League 2.
Ο Τερζόπουλος, γεννημένος το 2001 στην Κατερίνη, διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, έχοντας αγωνιστεί σε Βατανιακό Κατερίνης, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Πάνθηρες Κατερίνης, Πιερικό Αρχέλαο, Άθλο Αλεξάνδρειας, καθώς και στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, από όπου και αποκτήθηκε την περσινή σεζόν.
Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή, με αθλητικά προσόντα ενώ διακρίνεται για την ταχύτητά του, την προσήλωση του στην άμυνα, το πάθος και τη διάθεση να προσφέρει σε κάθε πλευρά του παιχνιδιού, στοιχεία που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από το προπονητικό επιτελείο.
Τζώρτζη σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον ΒΟΛΟ μας!
-Νέα μεταγραφή για τον Βόλο, Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ..