Άλμπα-Μπάμπεργκ 85-71: Ένα βήμα πριν τους τελικούς με νέο “περίπατο”
Η Άλμπα έκανε και το απόλυτο (2/2) στην έδρα της στους ημιτελικούς κόντρα στη Μπάμπεργκ, καθώς νίκησε ξανά με 85-71, ούσα πλέον στο 2-0 στις νίκες και απέχοντας ένα «ροζ φύλλο» μακριά απ' τους τελικούς της BBL.
Το σύνολο του Πέδρο Κάγιες κυριάρχησε πλήρως στον αγώνα, αφού δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν σε θετικό αποτέλεσμα στη γερμανική πρωτεύουσα. Οι Βερολινέζοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όντες σε θέση οδηγού για 37:01′, με τους αντιπάλους τους να είναι μπροστά για μόλις 39 δευτερόλεπτα, ενώ ακόμα κι όταν οι παίκτες Άντον Γκαβέλ επέστρεφαν πάντα υπήρχε απάντηση από τους γηπεδούχους.
Πρώτος σκόρερ των πρωτεουσιάνων ήταν ο Καγίλ με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Χέρμανσον να ακολουθεί με 16 και 5 ασίστ. Διψήφιος και ο Ράταϊ (10 πόντοι). Από μεριάς ηττημένων, ο Ουίλιαμς είχε 14 πόντους και ο Ουάτσον-Μπογιέ 12.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.