27.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025

Άκης Μάντζιος: Ένας «εργάτης» της Πεντέλης την αποχαιρέτησε μετά από 25 χρόνια (pic)

Ο Άκης Μάντζιος έχει δει το όνομα του να κυκλώνεται στη πορεία μέσα στο χρόνο της ΑΕ Πεντέλης, και θα το δει γραμμένο από τον ιστορικό του μέλλοντος στο βιβλίο του συλλόγου.

Πλέον, και έχοντας καταφέρει να ανταπεξέρθει σε μια δύσκολη χρονιά, χωρίς κλειστό λόγω των καταστροφών από τις πυρκαγιές, οδήγησε την ομάδα των βορείων προαστίων στο πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ και στην άνοδο.

Πλέον, και μέσα από την προσωπική του σελίδα ανακοίνωσε την αποχώρηση του, έχοντας διατελέσει αθλητής και προπονητής.

Αναλυτικά έγραψε:

«Ένας κύκλος 25 ετών με το Ανδρικό τμήμα της ομάδας της καρδιάς μου, την Αθλητική Ένωση Πεντέλης, μόλις έκλεισε.

Πέρασαν 25 χρόνια γεμάτα νίκες, ήττες, χαρές, λύπες, δουλειά, άγχος, αγώνα, θυσίες και καθημερινή προσπάθεια, με στόχο η ομάδα μου κι εγώ να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι. Καλύτεροι αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι εξαιρετικοί άνθρωποι που γνώρισα, συνεργάστηκα και πάλεψα μαζί τους σε αυτή τη διαδρομή. Στο τέλος μένουν πάντα οι άνθρωποι, είτε ήταν εκεί δίπλα σου ή απλά επέλεξαν άλλο δρόμο. Όλοι έπαιξαν το ρόλο τους και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Κάθε τέλος είναι μία καινούρια αρχή λένε…»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ