22.8 C
Athens
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου, 2025

ΑΓΕΧ: Αναλαμβάνει head coach ο Σιούτης, στη διοίκηση ο Οικονόμου

Μπορεί στη Χαλκίδα να υπάρξει η περιβόητη γέφυρα που συνδέει την ηπειρωτική Ελλάδα με την Εύβοια, αλλά η υπόθεση του τεχνικού τιμ στην ΑΓΕΧ εξελίσσεται σε… «γεφύρι της Άρτας».

Πέρα από το αρχικό 0-3 στο ξεκίνημα της Elite League ο Νίκος Οικονόμου ψάχνει και ένα σταθερό τεχνικό τιμ, κάτι που άλλαξε μετά την αποχώρηση του Μάη Κωνσταντινίδη και του Σεραφείμ Σπανού αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πλέον, δείχνει να καταλήγει σε συμφωνία με τον Γιάννη Σιούτη ο οποίος αναμένεται να τρέξει την καθημερινότητα της ΑΓΕΧ και να αποτελέσει head coach.

Ο 52χρονος προπονητής είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι να καθοδηγήσει τη Δάφνη, αλλά αποχώρησε στα μέσα της προετοιμασίας.

Ο Νίκος Οικονόμου από τη πλευρά του αναλαμβάνει θέση στη διοίκηση αναλαμβάνοντας επιτελική θέση στο οργανόγραμμα της ομάδας.

Αναλυτικά:

"Οικονόμου στη διοίκηση!

Σιούτης στον πάγκο της ΑΓΕΧ!
Στο φιλόδοξο και πρωτοποριακό πρότζεκτ της ΑΓΕΧ θα επικεντρώσει τις δυνάμεις του ο Νίκος Οικονόμου αναλαμβάνοντας επιτελική θέση στο οργανόγραμμα της ομάδας.
Αντικείμενο του θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και η στρατηγική ανάπτυξη του Συλλόγου, από τις Ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα.
Ο Νίκος Οικονόμου θα επικεντρώσει τις δυνάμεις του στην καλύτερη διαχείριση της καθημερινότητας της Χαλκίδας, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη και πολυδιάστατη προσπάθεια.
 
Την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιάννης Σιούτης, ο οποίος άμεσα ξεκινά προπονήσεις".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ