Μία σπουδαία κίνηση πραγματοποίησε φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος για 5η συνεχόμενη σεζόν βοηθάει αφιλοκερδώς ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Συγκεκριμένα επιχειρηματίας από τη Μύκονο, ο οποίος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, αγόρασε και δώρισε 50 διαρκείας των "κιτρινόμαυρων" σε ανέργους και φοιτητές για ακόμη μία σεζόν.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Ο φλογερός συνενωσίτης από τη Μύκονο έπραξε για άλλη μία φορά αυτό, που επιτάσσει η «κιτρινόμαυρη» καρδιά του!
Για 5η συνεχόμενη χρονιά αγόρασε εισιτήρια Διαρκείας, 50 στον αριθμό, στο Τμήμα 6 της SUNEL Arena, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές/οπαδούς της ΑΕΚ.
Ο συνενωσίτης επιχειρηματίας (από το χώρο του εμπορίου Ποτών) επιθυμεί να μη δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμό του.
Η οικογένεια της «Βασίλισσας» τον ευχαριστεί για την αέναη στήριξή του.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης των «Διαρκείας».