13.8 C
Athens
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2026

Αδριατική λίγκα: Ο Ερυθρός Αστέρας χαμογέλασε στο ντέρμπι με τη Ντουμπάι (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε της Ντουμπάι με 84-82 με σπουδαία εμφάνιση του Στέφαν Μιλιένοβιτς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το Τop-8 της Αδριατικής Λίγκας.

Με το Στέφαν Μιλιένοβιτς(20π) να πραγματοποιεί τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση στην Αδριατική λίγκα, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Ντουμπάι με 84-82.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και έχτισε διψήφια διαφορά (47-33) αλλά η Ντουμπάι όμως αντέδρασε στην επανάληψη και ροκάνισε τη διαφορά.

Ο Μιλιένοβιτς πέτυχε τεράστια καλάθια στη τέταρτη περίοδο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Συνολικά κατέγραψε 20 πόντους( 2/3 διπ, 2/3 τριπ, 10/11 β.) ενώ πρόσθεσε 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Διψήφιοι για τον Ερυθρό Αστέρα ήταν και οι Μπάτλερ (13π), Ριβέρο (13π) και Νουόρα (10π).

Για την Ντουμπάι εκπληκτικός ο Μπέικον με 31 πόντους(5/11 διπ, 5/6 τριπ, 6/8 β.) ενώ double -double σημείωσε ο Πετρούσεφ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

 

 

Δείτε τα στατιστικά ττης αναμέτρησης ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ