Στην αλλαγή ξένης αθλήτριας ετοιμάζεται να προβεί ο Ανδρογέας, ο οποίος δεν προχωρά τη συνεργασία του με τη Μαρίσα Χάμιλτον, καθώς θέλει να αποσπάσει την υπογραφή της Άννα Γκρίφιν.
Η Μαρίσσα Χάμιλτον δεν συνεχίζει διότι προέκυψε κάποιο πρόβλημα στις ιατρικές της εξετάσεις και την τελευταία στιγμή κρίθηκε ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή παίκτριας.
Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται συζητήσεις και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η Άννα Γκρίφιν, με την Αμερικανίδα να είναι έτοιμη να βάλει την υπογραφή της έχοντας αποδεχθεί την πρόταση του Ανδρογέα.
Η απόφοιτη του Αρκάνσας είναι γεννημένη το 2003 και με ύψος 1.85 μέτρα αγωνίζεται ως φόργουροντ. Τη σεζόν 2024-25 η Γκρίφιν κατέγραψε 32 συμμετοχές, έχοντας 7.8 πόντους και 4.5 ριμπάουντ κι ενώ έμενε στο παρκέ περίπου 23 λεπτά.