18.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025

Α1 Γυναικών: Για το 9ο ο Ολυμπιακός, για την ισοφάριση ο Αθηναϊκός, κρίνεται η παραμονή στη Καλλιθέα

Συνεχίζεται με το τέταρτο παιχνίδι ο τελικός των πλέι οφς στην Α1 Γυναικών, με τον Ολυμπιακό να έχει αντιδράσει, και επιστρέφοντας από το 0-1 να έχει ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Θάνου Νίκλα θέλει σήμερα (13/4, 16:30, ΕΡΤ 2) να κλείσει την υπόθεση πρωτάθλημα, και να κατακτήσει το ένατο από τη σεζόν 2015-2016 όταν και κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα και το 5ο στη σειρά. Ο Αθηναϊκός από τη πλευρά του θέλει να ισοφαρίσει στην έδρα του και να τα παίξει όλα στο ΣΕΦ σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Στο κλειστό της Καλλιθέας οι Εσπερίδες υποδέχονται τον Ηρακλή, και θέλουν μια νίκη για να παραμείνουν στην Α1 Γυναικών. Το εν λόγω ζευγάρι που βρίσκεται στο 2-1 έχει σημαδευτεί μόνο από μπρέικ, και στα τρία παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δ. Καλτσάς 16.30 Αθηναϊκός-Ολυμπιακός Μαρινάκης-Κατραχούρας-Παπαδόπουλος Ν. (Ντίνος)

Εσπέρου 16.00 Εσπερίδες Καλλιθέας-Ηρακλής Σκαλτσής-Ασημακάκη-Λιαρομμάτης (Κουλούρης)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ