Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα και από την Βούλα επικρατώντας 93-75 του Πρωτέα και παρέμεινε αήττητος στη τρίτη αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Ο Ολυμπιακός «πάτησε» το «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μία άνετη νίκη με 90-67 στις Συκιές επί του Παναθλητικού.
Η ομάδα της Σελέν Ερντέμ έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα και «πάτησε» κορυφή με πειστική εμφάνιση στα νότια προάστια της Αττικής. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε τον ρυθμό του και έφτασε σε μία άνετη νίκη.
Η Φιτζγκέραλντ με 25 πόντους και 6 ασίστς ήταν πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης. Πλάι της είχε την Κριμίλη που ήταν καθοριστική με 23 πόντους και 4 εύστοχα τρίποντα, μαζί με 7 ριμπάουντς.
Άνετα πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός που νίκησε τον Παναθλητικό με την Χριστινάκη να πετυχαίνει 24 πόντους και 5 ριμπάουντς. Η Τζόνσον πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση με 19 πόντους και 7 ριμπάουντς ενώ η Κολλάτου ήταν κομβική με 7 πόντους, 5 ριμπάουντς και 12 ασίστς.
Α1 Γυναικών
3η Αγωνιστική
Τα αποτελέσματα:
Πρωτέας Βούλας-Παναθηναϊκός 75-93
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 94-67
Αθηναϊκός-ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας
Πανσερραϊκός-Αμύντας
Παναθλητικός-Ολυμπιακός 67-90
Ρεπό: Ανόρθωση Βόλου