32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Έπαιξε ο Παπαγιάννης, έχασαν οι Κινγκς (vids)

Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην ήττα των Σακραμέντο Κινγκς με 106-88 από τους Μέμφις Γκρίζλις στο «FedExForum».

Ο 20άχρονος σέντερ έμεινε στο παρκέ για περισσότερο χρόνο από κάθε άλλη φορά φέτος, συγκεκριμένα για 16.11’, καθώς δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Κουφός, αλλά και ο Τζορτζ Χιλ. Έμεινε άποντος, με 0/3 δίποντα, αλλά από την άλλη είχε τρία ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, ένα κόψιμο, όπως και τρία λάθη. Ο Ντι Άαρον Φοξ με 16π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «βασιλιάδων», ενώ από τις «αρκούδες» που έφθασαν τις τρεις διαδοχικές νίκες ο Ντίλον Μπρουκς είχε 22π., ο Μπεν Μακ Λέμορ 21π. και ο Ταϊρίκ Έβανς 14π., έξι ριμπάουντ, πέντε ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Στην επιστροφή του στο Μέμφις, ο Ζακ Ράντολφ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με πρώην συμπαίκτες, αλλά έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του (4π., έξι ριμπάουντ, μία ασίστ, τέσσερα λάθη). Στα χαμηλά έμεινε και ο Μαρκ Γκασόλ, με 6π., οκτώ ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο κι άλλο ένα κόψιμο, κάτι πάντως που δεν στοίχισε στους γηπεδούχους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ