23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς αλλαγές για την ώρα

Μετά τη συντριβή του Ολυμπιακού στη Μόσχα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έκαναν κάτι που δεν συνηθίζουν. Ζήτησαν εξηγήσεις! Είναι δεδομένο πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δυσαρεστήθηκαν ιδιαίτερα από την εικόνα που εμφάνισε η ομάδα απέναντι στην Κίμκι, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που μόλις μία εβδομάδα νωρίτερα είχε προηγηθεί μία ακόμα τραγική εμφάνιση και συντριβή από την Μπασκόνια στη Βιτόρια. Θέλησαν λοιπόν να μάθουν από τον καθ' ύλην αρμόδιο, τον προπονητή, τι δεν πάει καλά, αλλά ταυτόχρονα να επισημάνουν με σαφήνεια πώς ό,τι κι αν είναι αυτό που δεν πάει καλά, θα πρέπει άμεσα να διορθωθεί.

Η συζήτηση των αδελφών Αγγελόπουλων με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ήταν πολιτισμένη και σε αυτήν κυριάρχησε η διάθεση να βρεθεί λύση στο όποιο πρόβλημα άμεσα, αλλά χωρίς πανικό. Με καθαρό μυαλό και χωρίς εν θερμώ κινήσεις.

Εκείνο που προκύπτει με βεβαιότητα είναι ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των ιδιοκτητών, άλλωστε από κοινού αποφάσισαν πως για την ώρα πρέπει να πρυτανεύσει η ηρεμία και να μην αρχίσουν να... πέφτουν κεφάλια. Οι αλλαγές στο ρόστερ, πάντως, δεν αποκλείστηκαν και αν κριθεί κάτι τέτοιο αναγκαίο, τότε ίσως να αλλάξει ένας παίκτης, εφόσον φυσικά βρεθεί κάποιος καλύτερος αντικαταστάτης του στην αγορά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ