19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Μάχες» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Αρκετές επιλογές έχει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε στο ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Stoiximan.gr: Ποιος θα είναι ο φετινός Νικητής της Stoiximan.gr Basket League;

Για τη Stoiximan.gr Basket League, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται από τον ΓΛ Φάρο στη Λάρισα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Με το «διπλό» θα πάμε και στο ματς της Κύμης με την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση προέρχεται από τη νίκη επί της Ρόζα Ράντομ κι έχει ανεβασμένη ψυχολογία. 

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα παίξει με τον Κολοσσό Ρόδου. Οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο ο οποίος μετακόμισε στην ΑΕΚ, αλλά παραμένουν δυνατοί στην έδρα τους. Θα τους εμπιστευτούμε. Αντίθετα, στον «τελικό» των Τρικάλων με τον Κόροιβο Αμαλιάδας θα ποντάρουμε το «διπλό», καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο τον τελευταίο καιρό και είναι το δεύτερο φαβορί για υποβιβασμό πίσω από τον Πανιώνιο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στην Ιταλία, η Καντού θα υποδεχτεί τη Σάσαρι στο ένα από τα δύο ματς που διεξάγονται απόψε για το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. Θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους. Αντίθετα, στο παιχνίδι της Ρέτζιο Εμίλια με την Αβελίνο θα στηρίξουμε το «διπλό».

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το γαλλικό πρωτάθλημα, η Λιμόζ θα παίξει στο «Μπομπλάν» με την Γκραβελέν. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους εύκολα ή δύσκολα και θα στηρίξουμε τον άσο. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο ματς της Λε Πορτέλ με τη Σαλόν, ενώ τέλος θα ρισκάρουμε επιλέγοντας το «διπλό», στην κόντρα της Μπουλαζάκ με τη Σολέ, στην έδρα της πρώτης.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

ΓΛ Φάρος - ΠΑΟΚ     2    1,40

Κύμη - ΑΕΚ    2   1,33

Άρης - Κολοσσός Ρόδου    1  1,40

Τρίκαλα - Κόροιβος    2    2,63

Δυάδα

Καντού - Σάσαρι    1    1,57

Ρέτζιο Εμίλια - Αβελίνο   2    1,70

Τριάδα

Λιμόζ - Γκραβελέν    1   1,33

Λε Πορτέλ - Σαλόν   1   1,40

Μπουλαζάκ - Σολέ   2   2,05

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ