28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν τα παρατάει το Μιλάνο (vid)

Το Μιλάνο έκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση στη φετινή Ευρωλίγκα, νίκηε άνετα τη Μάλαγα με το χορταστικό 101-87 και επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει, όπως είχε φανεί όταν απέκτησε πρόσφατα τον Κουζμίνσκας.

Το Μιλάνο μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και έγινε εξ αρχής αφεντικό, δείχνοντας επιθετικό πλουραλισμό. Ο Γκούντελοκ έσερνε τον χορό, ο Κουζμίνσκας άρχισε να δείχνει γιατί αποκτήθηκε, τα τρίποντα έμπαιναν κατά ριπάς με το εντυπωσιακό 8/12 στο ημίχροο να δικαιολογεί το 50-44 για τους Ιταλούς, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιρνε λύσεις μόνο από τον Νέντοβιτς.

Η Μάλαγα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με σερί 7-0 προσπέρασε με 51-50, όμως, ο Κουζμίνσκας ήταν ασταμάτητος, πήρε... από το χεράκι το Μιλάνο, έφερε το 64-55 στο 25', όμως, βρήκε και η Μάλαγα δεύτερο ήρωα. Ο Τζεφ Μπρουκς συνδέθηκε με το καλάθι, πέτυχε 11 προσωπικούς πόντους μέχρι το 66-64, όμως, η σκυτάλη άλλαξε και πάλι χέρια, ο Θίοντορ βγήκε μπροστά για το Μιλάνο και οι Ιταλοί έκλεισαν το δεκάλεπτο με 79-71.

ΑΠΟΣΒΕΣΗ: Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι παίκτης πολυτέλεια για πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας, πόσω μάλλον για το αφερέγγυο Μιλάνο. Ο Λιθουανός έχει μπει γρήγορα στο πνεύμα και έχει αρχίσει την απόσβεση της πρόσφατης μεταγραφής του και απόψε ήταν καθοριστικός.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με το εκπληκτικό ποσοστό 15/24 τρίποντα, μια ομάδα και ειδικά γηπεδούχος δε γίνεται παρά να νικήσει. Οπως και νίκησε το Μιλάνο που σούταρε έτσι.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ