26.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαπέτρου: «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον»

Οι καλές σχέσεις μέσα στην ομάδα και η στήριξη του κόσμου είναι για τον Ιωάννη Παπαπέτρου το κλειδί για τον Ολυμπιακό. Λίγο μετά την επιστροφή στις νίκες στην Ευρωλίγκα με μια εμφάνιση-δήλωση απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: «Μας πόνεσε πολύ η ήττα από την Μπασκόνια και θέλαμε πολύ να αντιδράσουμε σήμερα. Η Μακάμπι είναι απρόβλεπτη και πολύ καλή επιθετικά. Η καλή άμυνα μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Μετά την ήττα στη Βιτόρια δεν περάσαμε καλά. Οι επόμενες μέρες ήταν πολύ δύσκολες, αλλά είναι κι αυτά κομμάτι της ζωής του αθλητή. Το σημαντικό είναι να πηγαίνεις παρακάτω, να βλέπεις τι έκανες λάθος και να βελτιώνεσαι».

Ο Παπαπέτρου κλείνει τα αυτιά του στα όσα γίνονται και κυρίως λέγονται εκτός ομάδας: «Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται εκτός ομάδας. Παλεύουμε κάθε μέρα, αγαπάμε ο ένας τον άλλον και τον κόσμο που μας στηρίζει. Το σημαντικό είναι τι γίνεται στο τέλος».

Όσο για την αποψινή αναμέτρηση και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός «χτύπησε» πολύ μέσα από το ζωγραφιστό η απάντηση έρχεται εύκολα: «Παίρνεις πάντα αυτό που σου δίνει η άμυνα. Είχαν έναν λιγότερο ψηλό χωρίς τον Μπόλντεν, οπότε ρίξαμε το βάρος εκεί. Οι ψηλοί μας έκαναν πολύ καλή δουλειά, διαβάσαμε την άμυνα και πήραμε ότι μας έδωσαν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ