20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε άλλη έδρα η Ιταλία (pic)

Τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Τρεβίζο να την παρακολουθήσουν από κοντά, δίνει η Εθνική Ιταλίας, με την Ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας να ανακοινώνει πως στην πόλη αυτή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την Ολλανδία.

Τα δεύτερα «παράθυρα» προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας του 2019 δεν είναι μακριά, με την τρίτη αγωνιστική να πραγματοποιείται για όλους τους ομίλους στις 23 Φεβρουαρίου. Η Ιταλία μετρά ήδη «δύο στα δύο» στο δικό της όμιλο, με την καμπάνια της εν όψει 2019 να έχει ξεκινήσει απόλυτα επιτυχημένα και τη μέρα εκείνη θα φιλοξενήσει την Ολλανδία, όχι όμως στην ίδια έδρα με εκείνη που υποδέχθηκε τη Ρουμανία για την πρώτη αγωνιστική.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα», συγκεκριμένα, αναμένεται να αγωνιστεί στο «Palaverde» του Τρεβίζο, προσφέροντας την ευκαιρία στους ντόπιους φιλάθλους να τη δουν εκ του σύνεγγυς και να την υποστηρίξουν, ώστε να κάνει ακόμη ένα «βήμα» για την πρόκριση στο δεύτερο γύρο των προκριματικών. Με τη Ρουμανία είχε επιλεγεί το «Palaruffini» του Τορίνο, αλλά στην Ομοσπονδία φαίνεται πως τα «παράθυρα» αυτά, έστω και με τις απώλειες των παικτών που αγωνίζονται σε ΝΒΑ και Ευρωλίγκα, αποτέλεσαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία μικρή περιοδεία της Εθνικής Ιταλίας στην χώρα και μία επακόλουθη μεγαλύτερη σύσφιξη σχέσεων με το κοινό της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ