25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η έκπληξη στον Σταμάτη και το «δώρο» (pic)

Ο Δημήτρης Σταμάτης γιόρτασε στο παρκέ του Βενετοκλείου τα 22α γενέθλιά του, παρέα με τους συμπαίκτες του στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο νεαρός γκαρντ γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου του 1996 στο Μαρούσι και από το καλοκαίρι «μετακόμισε» στο «σμαραγδένιο νησί» για χάρη των «θαλασσί». Στο περιθώριο της προετοιμασίας του Κολοσσού Ρόδου για τον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα BC (13/01, 16.30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, δεν έλειψε η καθιερωμένη τούρτα-έκπληξη, για να σβήσει τα πατροπαράδοτα κεράκια στην τούρτα. Έστω και με μία ημέρα καθυστέρηση, περιμένει τώρα και το… δώρο από τον Άρη Λυκογιάννη και τους συμπαίκτες του: τη νίκη επί του συγκροτήματος της Εύβοιας στο Βενετόκλειο.

Η ανακοίνωση: «Χρόνια πολλά στον Dimitris Stamatis που έχει σήμερα (χθες, 12/01) τα γενέθλιά του! Συμπαίκτες και προπονητές ευχήθηκαν στον Δημήτρη, αλλά και στον Σταύρο με τούρτα έκπληξη!». Τα γενέθλια του Σταύρου Σχίζα προηγήθηκαν στις 10 Ιανουαρίου. Ο γκαρντ/φόργουορντ των νησιωτών έγινε 29 ετών, καθώς γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα, ενώ επίσης μεταγράφηκε φέτος στον Κολοσσό Ρόδου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ