23.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Εξαιρετικός αλλά όχι αρκετός ο Κουφός, με Ίνγκραμ οι Λέικερς (vids)

Ο Κώστας Κουφός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα (121-115) των Σακραμέντο Κινγκς από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο διεθνής σέντερ τελείωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό double double, σε 25 λεπτά συμμετοχής. Παρ' όλα αυτά οι «Βασιλιάδες» έχασαν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. 

Στον αντίποδα, τα «δελφίνια», με τους Μπλέικ Γκρίφιν και Μίλος Τεόντοσιτς να επιστρέφουν στη δράση κατόρθωσαν να φύγουν με το «διπλό» από το Σακραμέντο, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Λου Ουίλιαμς με τριάντα πόντους, ενώ 25 πρόσθεσε ο Χάρελ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα στο παρακάτω βίντεο:

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/1), οι Λος Άντζελες Λέικερς «λύγισαν» τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 93-81.

Οι «λιμνάνθρωποι» είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Ίνγκραμ ο οποίος σκόραρε 26 πόντους, ενώ 18 πρόσθεσε ο Λόνζο Μπολ μαζεύοντας παράλληλα και δέκα ριμπάουντ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους Λέικερς που έφτασαν στο 14-27. Από την άλλη, τα «σπιρούνια» έχουν ρεκόρ 28-15.

Για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ο Όλντριτζ σημείωσε είκοσι πόντους, ενώ για ένα ακόμα παιχνίδι απών ήταν ο Τόνι Πάρκερ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα στο παρακάτω βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ