19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ώρα των Ράις και Τζάκσον

Δύο... κοντοί αναμένεται να απασχολήσουν την επικαιρότητα τις επόμενες μέρες. Ο ένας είναι ο Ταϊρίς Ράις και ο άλλος ο Έντουιν Τζάκσον.

Ο πρώτος έχει μείνει στο περιθώριο από την Μπαρτσελόνα και προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της, περιμένοντας να λυθεί το συμβόλαιό του. Τώρα οι Καταλανοί υποστηρίζουν πως, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ, πως αποτελεί και κακή επιρροή για τον Ρακίμ Σάντερς, για τον οποίο, να υπενθυμίσουμε, ο προπονητής των Καταλανών Σίτο Αλόνσο, έχει πει δημοσίως πως είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του. Δεν αποκλείεται η λύση να βρεθεί σύντομα, καθώς έχει φτάσει στα χέρια του Ράις πρόταση από την Κίνα και συγκεκριμένα από την Σεζνέν Λέοπαρντς, από την οποία αποχώρησε ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο οποίος με τη σειρά του αναζητά ομάδα.

Ο δεύτερος βρίσκεται στην Κίνα, αλλά δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Ο Τζάκσον άλλωστε δεν έχει και τη φήμη του πιο "βολικού" παίκτη, καθώς αυτό που θέλει είναι σκοράρει κατά... ριπάς, κάτι που πέρυσι του πρόσφερε η Εστουδιάντες. Ο Γάλλος γκαρντ θέλει να φύγει από την Γκουαντόνγκ Σάουθερν Τάιγκερς, όπου θεωρεί πως οι 16,5 πόντοι μέσο όρο που έχει είναι μάλλον λίγοι και έτσι κοιτάζει και πάλι προς την Ευρώπη. Και συγκεκριμένα προς την Αναντόλου Έφες που αναζητά λύσεις, όντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας. Τώρα κατά πόσο είναι αυτό που χρειάζεται η τούρκικη ομάδα, είναι κάτι το ξέρουν καλύτερα αυτοί που την διοικούν και την κοουτσάρουν φυσικά!

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ