22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: “Οι διαιτητές δεν είχαν ίδια κριτήρια”

Με τη διαιτησία τα έβαλε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάνβιτ ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ήταν, άλλωστε, φανερό σε όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα πως είχε πρόβλημα με τους διαιτητές, καθώς χρεώθηκε και με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία στα μισά της τελευταίας περιόδου. Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, έκανε λόγο για κριτήρια:

"Οι διαιτητές δεν είναι στο επίπεδο που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι. Τα κριτήρια δεν ήταν ίδια και για τις δύο ομάδες. Αυτό μας στοίχισε πιθανώς πολλά φάουλ, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στις βολές. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με αυτό", δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ. Και σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρόσθεσε:

"Δεν αρχίσαμε καλά στην άμυνα και χάσαμε αρκετά ριμπάουντ. Η Μπάνβιτ σκόραρε με επιθετικά ριμπάουντ και κάποια εξ αυτών ήταν τρίποντα. Ήμασταν πίσω στο σκορ και προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά. Η Μπάνβιτ είχε καλά ποσοστά στα τρίποντα και αυτό έκανε δύσκολο το να τους σταματήσουμε. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Ο Ντελρόι Τζέιμς από τη δική του πλευρά είπε: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ