28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Αήττητο τέλος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν έκανε την έκπληξη και νίκησε εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 90-79 στη Βαλτική Λίγκα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του στρατού, μετά από αυτή στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.

Ο Ντμίτρι Κουλάγκιν με 17 πόντους ήταν ο πρώτο σκόρερ της Λοκομοτίβ Κούμπαν που σούταρε με πολύ υψηλά ποσοστά γενικότερα: Είχε 73% στα δίποντα και 42% στα τρίποντα, ενώ μέτρησε και 22/29 βολές! Από 14 πόντους πρόσθεσαν οι Φρανκ Έλεγκαρ και Ράιαν Μπρέκχοφ. Ο Νάντο Ντε Κολό ήταν ο πρώτο σκόρερ για την ΤΣΣΚΑ με 17 πόντους, έχοντας όμως και έξι λάθη. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είχε 14 πόντους και ο Κόρι Χίγκινς 10.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Την ήττα εκτός από τον Δημήτρη Ιτούδη γνώρισε και ο έτερος Έλληνας προπονητής που αγωνιζόταν σήμερα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς η Χίμκι ηττήθηκε από την Κάλεβ με 92-84 εκτός έδρας. Ο Βαν Ντεν Μαρς σημείωσε 15 πόντους και ακολούθησαν οι Μίρκοβιτς και Σούμποτιτς που πρόσθεσαν από 14 για του νικητές.

Ο Αλεξέι Σβεντ με 30 πόντους ήταν αυτός που ήταν ο με διαφορά πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, έχοντας 5/14 τρίποντα. Μόνια (14) και Τόμας (12) ακολούθησαν στη λίστα των σκόρερ από... απόσταση.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ