28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα ήττα για τους Έλληνες της Αστάνα (vids)

Την τέταρτη διαδοχική ήττα της στη VTB League υπέστη η Αστάνα, αυτή τη φορά στο «SK Velotrack» με 85-73 από τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών παρά την καλή εμφάνιση του Τζάστιν Κάρτερ με 20π., εφτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης έμεινε στο παρκέ για 30.29’ με απολογισμό 14π., τέσσερα ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Ο Τζέικομπ Όντουμ με 29π. και ο Στέβαν Γέλοβατς με 24π., έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο, αλλά και τρία λάθη, ηγήθηκαν των φιλοξενούμενων που ανέβηκαν στο 3-8, διακόπτοντας αρνητικό σερί τριών ηττών. Στο 2-10 υποχώρησε ο σύλλογος του Καζακστάν.

Δύσκολο έργο είχε τελικά στη Ρίγα η Άβτοντορ, κερδίζοντας όμως τελικά με 82-79 την ομώνυμη ομάδα και κάνοντας σημαντικό «βήμα» για να «εδραιωθεί» στην πρώτη οκτάδα της VTB League. Με τους Τζάστιν Ρόμπινσον (23 π., 6/8 τρ., 4 ασ.) και Κότι Κλαρκ (20 π., 10 ρ.) σε πολύ καλή ημέρα, οι Ρώσοι κατάφεραν να αντέξουν στη σθεναρή αντίσταση των Λετονών, για τους οποίους δεν ήταν αρκετός ο Κρίσταπς Γιατσένινοκς, που είχε 23 πόντους με 9/17 σουτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ