22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Στηρίγματα από την Ευρωλίγκα

Το κυρίως... πιάτο της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας διεξάγεται σήμερα κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις άκρως ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Stoiximan.gr: Ποιος θα είναι ο φετινός Νικητής της Stoiximan.gr Basket League;

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι Πειραιώτες είναι το φαβορί κι αναμένεται να κάμψουν εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση των αντιπάλων τους. Με τον άσο θα πάμε και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς η «Βασίλισσα» μοιάζει αγριεμένη τον τελευταίο καιρό, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Την τριάδα με τα στηρίγματα κλείνει η Φενέρμπαχτσε η οποία θα παίξει με την Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη κι αναμένεται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα το οποίο το χρειάζεται πάρα πολύ μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Ρεάλ στην Πόλη.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Μεγάλο ματς στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα να υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα και μπορεί να αποδράσει με το «διπλό». Στην επικράτηση των φιλοξενούμενων θα ποντάρουμε και στον αγώνα της Μπάμπεργκ με τη Χίμκι, καθώς οι Ρώσοι θέλουν απεγνωσμένα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μια και ο κίνδυνος για έξοδο από την οκτάδα είναι πλέον ορατός.

Τέλος, σε παιχνίδι του γερμανικού πρωταθλήματος, η Γκέτινγκεν θα κοντραριστεί με την Μπαϊρόιτ. Η δεύτερη διαθέτει σαφώς καλύτερο σύνολο και θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο   1   1,18

Ρεάλ - Μακάμπι Τελ Αβίβ  1   1,20

Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια   1   1,22

Δυάδα

Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις   2   1,88

Μπάμπεργκ - Χίμκι   2    2,25

Μονό

Γκέτινγκεν - Μπαϊρόιτ   2   1,30

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ