22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο «KD» και η… αγάπη για το Πανεπιστήμιο! (vids)

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν ξέχασε το Πανεπιστήμιο του Τέξας, με τον «αστέρα» των Ουόριορς να προβαίνει σε μία σπουδαία κίνηση, δωρίζοντάς του το ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Το κοινωνικό πρόσωπο του Κέβιν Ντουράντ είναι γνωστό, με τον 29χρονο «άσσο» να είναι ένας από τους NBAers με έντονη φιλανθρωπική δράση. Ο εκ των ηγετών των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μάλιστα, έδειξε πως δεν έχει ξεχάσει το Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο οποίο σπούδασε για έναν χρόνο (2006-2007), προτού επιλεγεί από τους Σιάτλ Σουπερσόνικς (μετέπειτα Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ) στο νούμερο δύο του draft του ΝΒΑ, κάνοντας για το ίδιο δωρεά ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ίδιο το Πανεπιστήμιο κατέστησε γνωστό το γεγονός, με τον «KD» να προσφέρει συγκεκριμένα 2.5 εκατομμύρια δολάρια για το μπάσκετ και το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί για άλλες υπηρεσίες. Η κεντρική σάλα των μπασκετικών εγκαταστάσεων του Τέξας, παράλληλα, θα πάρει το όνομά του, με το Πανεπιστήμιο να δείχνει την αναγνώρισή του στο πρόσωπο του Ντουράντ, για αυτή τη γενναιόδωρη κίνησή του. Η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών, άλλωστε, έμεινε για πάντα αγαστή, αφού ο αθλητής φροντίζει να επισκέπτεται την άλλοτε σχολή του όποτε έχει την ευκαιρία.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο πρωταθλητής με τους «Πολεμιστές» είχε αποτελέσει το 2007 τον πρώτο παίκτη του κολλεγιακού πρωταθλήματος, που κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου για ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πρώτο έτος φοίτησης. Αυτό, βέβαια, λόγω του ταλέντου του θα ήταν και το τελευταίο, με την ιστορία στη συνέχεια να είναι γνωστή...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ